Ki van még itt

Oldalainkat 21 vendég és 0 tag böngészi

Társoldalak

Bükkszék

A Bükkszéki strandfürdő vendégházunktól mindössze 35 km-re található, egész napos kikapcsolódást, teljes körű élményt nyújt a látogatók számára. 2012-ben a strand teljesen megújult, élményekkel bővült és 2012. december 15-én megnyitotta kapuit a 4 évszakos fedett családi fürdőrészleg, melyben beltéri élménymedence, SALVUS vízzel töltött termálmedence, gyermekmedence, wellness részleg és egy kültéri élménymedence kapott helyet. A fedett fürdő hétfőtől csütörtökig és vasárnap 9-20 óráig, pénteki és szombati napokon 10-22 óráig várja vendégeit.

Az árakról az alábbi linken tájékozódhat: belépőjegyek.


 

 

 

Rapovce (Szlovákia) NOVOLANDIA

Öt évvel ezelőtt Rapp határában (Salgótarjántól 35 km-re) 1,5 km mélyen magas sótartalmú, 43-48 fokos bőséges vízhozamú forrásra bukkantak. A fürdő 2012-ben nyitotta meg kapuit a látogatók előtt, élménymedencével, úszómedencével és gyermekmedencével. A téli szezonban péntektől-vasárnapig 12-18 óráig, pénteken és szombaton éjszakai fürdőzéssel 18.30-21.30-ig várja látogatóit.

Árak és nyitvatartás.Alsó-Sztregova (Szlovákia) AQUATERMAL

A gyógyvízes fürdőben vendégeink télen és nyáron is kikapcsolódást találnak a Juhar Vendégháztól 35 km-re Szlovákiában. Kül- és beltéri medencék és wellness részleg várja a látogatókat.  A fürdőben sportolási lehetőségek is adottak és gyógykezelések is igénybe vehetők.

A fürdő minden nap 10-22 óráig tart nyitva. Információk itt.