Ki van még itt

Oldalainkat 128 vendég és 0 tag böngészi

Társoldalak

Bükkszék

A Bükkszéki strandfürdő vendégházunktól mindössze 35 km-re található, egész napos kikapcsolódást, teljes körű élményt nyújt a látogatók számára. 2012-ben a strand teljesen megújult, élményekkel bővült és 2012. december 15-én megnyitotta kapuit a 4 évszakos fedett családi fürdőrészleg, melyben beltéri élménymedence, SALVUS vízzel töltött termálmedence, gyermekmedence, wellness részleg és egy kültéri élménymedence kapott helyet. 

Az árakról, nyitvatartásról az alábbi linken tájékozódhat: belépőjegyek.

 

 

 

 

Rapovce (Szlovákia) NOVOLANDIA

Rapp határában (Salgótarjántól 35 km-re) 1,5 km mélyen magas sótartalmú, 43-48 fokos bőséges vízhozamú forrásra bukkantak. A fürdő 2012-ben nyitotta meg kapuit a látogatók előtt, élménymedencével, úszómedencével és gyermekmedencével. A Wellness Novolandia télen is szaunákkal és fürdővel várja vendégeit.

Árak és nyitvatartás.

 

 

Alsó-Sztregova (Szlovákia) AQUATERMAL

A gyógyvízes fürdőben vendégeink télen és nyáron is kikapcsolódást találnak a Juhar Vendégháztól 35 km-re Szlovákiában. Kül- és beltéri medencék és wellness részleg várja a látogatókat.  A fürdőben sportolási lehetőségek is adottak és gyógykezelések is igénybe vehetők. 

A fürdőről  információk itt.